22 maart 2018: 

Je haar laten kleuren? Dan moet je dit weten!

Haren kleuren is nl. een vak apart. Op Youtube en Instagram lijkt het allemaal zo makkelijk, maar elke kapper kan je vertellen dat het elke keer een uitdaging is om jou de kleur te geven die je wilt én je haar in goede conditie te houden. Doe het daarom niet zelf!
*Instagram is een fantasie! Waarom?
 Door alle filters en flitsers die gebruikt worden, ziet het er allemaal mooi uit. Helaas is bijna alles op die plaatjes nep.
* Wees eerlijk en duidelijk over je wensen:
Kappers kunnen geen gedachten lezen. Daarom is het belangrijk dat je duidelijk verteld wat je wilt. Breng plaatjes of foto's mee van de kleur of het kapsel dat je wilt. Luister ook naar het advies van je kapper. Twijfel je toch? Dan maar beter even wachten. Je wilt natuurlijk geen spijt krijgen.
*Creatieve kleuringen vergen tijd en zijn dus duur:
Er zijn altijd leuke trends op het gebied van haar kleuren; een bayalage, leuke hippe pasteltinten of juist neonkleuren. Deze behandelingen zijn tijdrovend en daardoor duur. Het resultaat is erg afhankelijk van je haarconditie. Je moet hier echt de tijd voor nemen. Ook vragen dat soort trendkleuren veel onderhoud. Wees dus (voor)bereid om maandelijks je kleur te laten opfrissen en dat je thuis de juiste produkten gebruikt om je haar in optimale conditie te houden.
* Van donker naar licht kleuren:
Dat gaat nooit in één behandeling. Zeker als het in het verleden al een gekleurd is, is het een moeilijk proces. Alle natuurlijke en kunstmatige pigmenten moeten er eerst uit en die worden nooit tegelijk even blond. Om je haar in goede conditie te houden tijdens dit proces kost tijd. Vraag je kapper naar de mogelijkheden en stel samen een plan op. Vraag ook naar de kosten, want tijd kost nou eenmaal geld. Zo weet je wat mogelijk is en wat je kwijt bent. Wil je platinablond? Hou er dan rekening mee dat die kleur ééns per maand een onderhoudsbeurt nodig heeft.
Weet jij al welke kleur je wilt? 
Boek je afspraak dan via de knop "afspraak maken" bij de vestiging van jouw keuze.
en vergeet niet....

"Life is too short to have boring hair...."