Diensten

Alles voor een mooi en betaalbaar kapsel. Hairwise in Grijpskerk is een gelegenheid met veel persoonlijke aandacht voor de wensen van onze klanten. Wij hebben een klein team dat garant staat voor kwaliteit en goede service. Wat bieden wij? Behalve haarverzorging bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van styling en kleur

 

Knippen

Knippen is het allerbelangrijkste voor je kapsel. Zonder een goedgeknipte coupe, komt die mooie kleur of ondersteuning niet tot zijn recht. Wij kijken dan ook altijd naar de vorm van je gezicht, de valling van je haar en natuurlijk jouw wensen.

 

Styling

Styling is eigenlijk knippen (ev. krullen) en modeldrogen. Een model, dat het best bij je past, passend bij je uiterlijk en persoonlijkheid.

Permanent met krul of juist alleen ondersteuning

Ook voor een mooie permanent bent je bij ons op het goede adres. Wilt je een stevige krul of juist super natuurlijk, het kan allemaal. Met de beste vloeistoffen en wikkels in alle maten of met papilotten kunnen we  die krul maken die jij wilt!

 

 

Haarkleuringen, high- en/of lowlights

Geen mislukte haarkleur. Je haarkleur is heel erg belangrijk en je wilt zeker geen ongelukjes bij het haarkleuren. Jouw wens voor een nieuwe haarkleur gaan wij altijd uitgebreid bespreken. Een andere haarkleur verandert namelijk niet alleen je hoofd, maar ook je algehele verschijning, denk ook aan de kleur van je kleding, die het beste bij jou past. Wilt je juist een lekkere extreme kleuring of juist heel natuurlijk gekleurd worden? Bij kleurspecialiste Moniek komt het helemaal goed!