12 april 2018: Wie zijn we bij Hairwise? Even voorstellen!

Ons team bestaat uit 2 generaties "wijsheid". Toch passen we verrassend goed bij elkaar. Dat maakt het ook zo leuk om samen te werken. We zijn allebei gek met dieren, met name onze honden. Ons werk is onze passie! Ik zal ons even voorstellen...
 
Ikzelf ben Moniek, ik ben 47 jaar en inmiddels al ruim 30 jaar werkzaam als haarstylist. In 1995 opende ik mijn eerste kapsalon in Bakkeveen. Die heb ik na 5 jaar verkocht om op St. Maarten (toen nog Nederlandse Antillen) een andere over te nemen. Na vele omzwervingen en periodes van vallen en opstaan, ben ik weer in Grijpskerk terug gekomen. Daar kwam ik mijn oud klasgenootje Albert Huisma tegen en inmiddels zijn wij al weer 6 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 kapsalons. Eén in Groningen en één in Grijpskerk waarbij we wonen. Ik woon nu dan ook tegenover mijn ouderlijk huis. Ik ben dus terug op "het honk". Samen met Albert, zijn 2 kinderen en onze 2 honden zijn we een leuk "samengesteld" gezin. We prijzen onszelf gelukkig
 
Mijn doel met Hairwise is om te groeien. Zo wil ik (jonge) mensen met de zelfde ambities de kans geven om ook te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat mijn, soms harde, leerweg mij in staat stelt anderen te overtuigen van hun kracht en te motiveren om iets moois van hun leven te maken. Stiekem hoop ik dat er zo een hele keten van Hairwise ontstaat. Met allemaal nieuwe. ambitieuze ondernemers. Mensen die ervoor kiezen het leven fantastisch te maken voor zichzelf en hun wereld daar omheen.
 
Dan is er Rianne. Gekscherend noem ik haar altijd Moniek 2.0, omdat ik mezelf zo in haar herken. Rianne is 22 en werkt nu zo'n 6 jaar als haarstylist. Ze is gek op haar 2 honden! Rianne bruist van de energie en zit altijd vol ideeën. Het kappersvak is haar passie. Ze is dan ook super leergierig. Rianne is een zelfstandige meid. Ooit wil ze ook haar eigen bedrijf, maar eerst gaat ze ervoor om de allebeste in haar vak te worden. Ik kan je vertellen; ze is op de goede weg!! Als ik Rianne in kernwoorden zou moeten omschrijven dan zijn dat de volgende: lief, goudeerlijk, creatief ambitieus, zorgzaam, zelfstandig, sterk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom: Bij Rianne ben je in goede handen!!
 
Qua karakters verschillen we niet zoveel van elkaar. Je merkt natuurlijk wel verschil in levenservaring in die 2 generaties. Onze interesses, normen en waarden zijn nagenoeg gelijk. Dat maakt dat wij samen zo'n goed team zijn!! Daar ben ik persoonlijk heel dankbaar voor.
 
Kom eens gezellig kennis maken!! Tot ziens!!
 
Met vriendelijke groet, ook namens Rianne,
Moniek Huisma